Hoe ziet uw perfecte kozijn eruit? Kom erachter in Hoofddorp

Artikel delen

De Zuid-Tiroolse kozijnfabrikant Finstral heeft nu ruim een half jaar haar gloednieuwe Finstral Studio Hoofddorp in gebruik. Dit betreft de 2e studio naast de Finstral Studio Apeldoorn, waar Finstral al 10 jaar in Nederland actief is. Op meer dan 500 m² kun je een grote selectie kozijnen, huisdeuren en schuifpuien live ervaren en hun individuele designmogelijkheden ontdekken. Want de ontwerpdiversiteit van het Finstral assortiment is ongeëvenaard in Europa: Mensen hebben vrije keuze in de samenstelling van hun elementen. Bijna elke opbouw, elk materiaal en elk design kan met alles gecombineerd worden. En altijd met kunststof in de kern waardoor de isolatiewaarden uitstekend zijn.

Façade Finstral showroom in Hoofddorp

Voor Finstral omvat advies niet alleen het product, maar ook de professionele montage die toekomstbestendig wordt uitgevoerd. Dat geldt zowel voor nieuwbouw als voor kozijnvervangingen. Van advies tot montage en service: Finstral biedt alle diensten uit één hand. Voor zowel particulieren, bouwbedrijven en architecten. Iedereen is van harte welkom!

Finstral Studio Hoofddorp

Bij het bedrijfspand zijn uiteraard de eigen kozijnen, huisdeuren en glasgevels toegepast.

Met grote oppervlakken en veel glas is het een echte blikvanger geworden op het industrieterrein in Hoofddorp. Het gebouw is gebouwd door Aannemersbedrijf Verbart B.V. in Oterleek en getekend door MTB Architecten Apeldoorn – Amsterdam.

Close up showroom gevel Finstral

Hoe ziet uw perfecte kozijn eruit?

Aluminium of kunststof? Klassieke vleugels of vleugeloverdekkend glas? Het perfecte kozijn ziet er voor iedereen anders uit. Om het perfecte kozijn te vinden, biedt Finstral met een grote keuze aan vleugel-, materiaal-, en kleurtinten het meest veelzijdige assortiment van Europa. Voor altijd maximale vormgevingsvrijheid. Wat alle kozijnen, deuren en kozijnwanden met elkaar gemeen hebben? Ze vervullen de hoogste kwaliteitseisen. Van altijd de smalste vleugels, de beste isolatie tot aan het meest hoogwaardige isolatieglas.

Kunststof

Finstral levert een ingewalste houtnerf en een gesatineerde structuur, in het profiel geperst, door-en-door gekleurd zonder folies! Hierin is Finstral uniek omdat het geen folies gebruikt

Showroom Finstral te Hoofddorp

Aluminium

Door de kunststof kern isoleren de kozijnen uitstekend. Ze zijn modulair opgebouwd waardoor hout, keramiek, volledig glas aan de binnenzijde toegepast kan worden. Dit maakt de keuze oneindig. Met meer dan 10 soorten houtkleuren, meer dan 250 kleuren aluminium en verschillende kunststof kleuren is de diversiteit enorm.

Showroom Finstral te Hoofddorp

#image_title

Eigen glas, aluminium coatingfaciliteit en houtproductie

Finstral heeft alles in eigen hand, van poedercoating met seaside qualicoat label en eigen houtproductie tot aan eigen glasproductie met meer dan 200 soorten glas. Alles wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd!

Finstral Studio Hoofddorp
www.finstral.com