Innovatieve ladder biedt uitkomst voor veelzijdige klussen

Artikel delen

Je kent het wel: een project vereist verschillende hoogtes en posities, wat normaal gesproken meerdere ladders zou betekenen. Vaak leidt dit tot een overvolle bestelbus en onnodige kosten. Waarom meerdere ladders meeslepen als je er maar één nodig hebt? De MultiMaster 5 van ZARGES biedt de oplossing door vijf verschillende laddertypes te combineren.

Twee mensen die een ladder op wielen meeslepen

Deze 5-in-1-ladder combineert de functies van een gewone trap, een trap voor gebruik op trappen, een enkele ladder, een uitschuifbare ladder en een enkele ladder met wand-afstandhouder. Het product is ontworpen om professionals te voorzien van een veelzijdige professionele ladder die tot 3,70 meter hoogte reikt.

Comfort en gemak in één hand

De ladder is eenvoudig met één hand verstelbaar, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt. De geanodiseerde bomen zorgen ervoor dat handen schoon blijven tijdens het werk. Daarnaast is er een magnetische aflegbak geïntegreerd, zodat kleine onderdelen zoals schroeven altijd binnen handbereik blijven.

Veiligheid voorop.

Iemand staat op een ladder die op een trap staatBij ZARGES staat veiligheid voorop, daarom is deze ladder uitgerust met Safer Step antislip treden. De antislip treden zorgen voor maximale stabiliteit en minimaliseren het risico op uitglijden en verwondingen. Zo kun je met een gerust hart aan het werk.

Deze ladder is onmisbaar voor elke taak. Dankzij de speciale inkepingen biedt hij veiligheid, zelfs wanneer je tegen hoeken, zuilen en palen leunt. Je bereikt moeiteloos elke plek. Dit maakt de ladder een betrouwbare keuze voor iedere professional.

Licht en wendbaar

Met een gewicht van slechts 11,4 kg en geïntegreerde wielen is de ladder gemakkelijk te verplaatsen, wat rugklachten helpt voorkomen. Ook het lichte ontwerp draagt bij aan een verhoogd werkcomfort en de gebruiksvriendelijkheid.

Een waardevolle aanwinst

Uit tests blijkt dat 58% van de gebruikers na de eerste keer testen al overtuigd is van de toegevoegde waarde van deze ladder. Deze innovatie is ontworpen om elke taak toegankelijker en veiliger te maken en jouw werkcomfort te verhogen.

Ben jij klaar om je werkcomfort te verhogen?

Investeer in jezelf met deze onmisbare ladder. Veiligheid, gemak en efficiëntie in één.
We hebben nu een belachelijk goed aanbod voor jou. Met de code: “BouwTotaal” schaf jij de MultiMaster niet aan voor €484,- maar voor slechts €379,-.

Deze actie is geldig tot 8 juli, dus wees er snel bij.

Bekijk hier de MultiMaster: MultiMaster 5

Zarges
www.zarges.com