Kies voor flexibele keet- en materiaalbeveiliging voor uw bouwplaats

Artikel delen

De VPS SmartHub+ is een stand-alone camerabeveiligingssysteem dat gebruik maakt van innovatieve cameratechnologie en levert hoogwaardige beveiliging. Het is een ideaal en flexibel inzetbaar alarmsysteem voor de beveiliging van bijvoorbeeld bouwkeetbeveiliging en beveiliging van materiaalopslag op bouwplaatsen.

VPS Smarthub+

Het netwerk van de VPS SmartHub+ kan diverse afzonderlijke gebouwen of bouwketen dekken dankzij een groot communicatiebereik en de mogelijkheid om maar liefst vijf signaalversterkers op het systeem aan te sluiten. Het is mogelijk om negen beveiligingsgroepen te creëren op een basisstation.

Dankzij de sterke behuizing gemaakt van staal en polycarbonaat is het basisstation onverwoestbaar en uitermate bestand tegen sabotagepogingen.

De VPS SmartHub+ werkt met bewegingsdetectoren die na activatie een serie foto’s maken. Met behulp van visuele verificatie wordt de situatie onmiddellijk beoordeeld en kan vals alarm voorkomen worden.

Modulair in te zetten componenten

De SmartHub+ biedt de mogelijkheid om tot maximaal 25 camera’s en 100 aanvullende devices te koppelen, zodat uw pand of object optimaal beveiligd is. Denk hierbij aan slimme stopcontacten, rookmelders, waterdetectiesensoren, deur- en raamsensoren en nog veel meer.

Componenten keet-/materiaal beveiligingssyteem

Bediening via de app

Met de VPS SmartHub+ app kunnen max. 50 gebruikers de beveiliging van de locatie volledig beheren, de instellingen van het alarmsysteem en de daarop aangesloten devices wijzigen en gebeurtenissen monitoren. Dit kan vanaf een smartphone of een pc en zowel op locatie als op afstand.

Bediening via smartphone app

Specificaties SmartHub+

  • Snel inzetbaar en verplaatsbaar
  • Geen stroom benodigd op locatie, werkt op CE-gemarkeerde oplaadbare accu
  • Hoge resolutie beelden (640 x 480 pixels)
  • Detectiebereik tot 12 meter
  • Beelden worden in 9 seconden naar de meldkamer gestuurd
  • Groot onderling bereik van camera’s
  • Scherp nachtzicht door infraroodverlichting
  • Op afstand in- en uitschakelen via app
  • Uit te breiden met verschillende componenten waaronder maximaal 25 camera’s en maximaal 100 andere devices zoals rookmelders, waterdetectiesensoren, deur- en raamsensoren etc.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem voor tijdelijke beveiliging? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de VPS SmartHub+? Neem dan gerust contact op met VPS of vraag een vrijblijvende offerte aan.

VPS
www.vpsbeveiliging.nl