Na de boekjes Slim Ruimtegebruik, eerste deel en Slim Ruimtegebruik 2 presenteert Marcel van Mierlo het derde boekje in de succesreeks over kleine, duurzame en innovatieve gebouwtjes: SLIM RUIMTEGEBRUIK 3. Het e-book bundelt opnieuw een selectie van 20 artikelen, die eerder verschenen in Bouwtotaal Magazine, schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes, met nieuw beeldmateriaal en extra illustraties.
De bundel wordt geleverd als pdf of epub bestand, kost € 8,95 en kan worden besteld door een mail te sturen naar: levenintuinen@gmail.com of kijk op de blogsite Slim Ruimtegebruik

In SLIM RUIMTEGEBRUIK 3 vindt u weer een rijke verzameling van 20 bijzondere huisjes en hutjes. Van rijdende exemplaren tot gekleide kunstwerken en van prefab cabines met industriële allure tot volledige doe het zelf sheds. Na ruim 70 artikelen in Bouwtotaal is Marcel’s verwondering nog onveranderd. “Dagelijks zie ik nieuwe bijzondere gebouwtjes. Meestal kleinschalige initiatieven of zelfs eenlingen, die hun droom najagen. Ik ben ervan overtuigd, dat we pas aan het begin staan van de ommezwaai naar klein, kleiner, kleinst.”

Achtergrond van de auteur

Marcel houdt van zeilen, bijen en kleine gebouwtjes en heeft in 2013 een podium opgericht voor kleine bouwsels, zo klein dat ze soms zelfs in de tuin passen: www.levenintuinen.nl. Hij is vaste medewerker bij Klein Wonen Magazine en heeft in 2017 samen met Tiny House pionier Marjolein Jonker het platform TinyFindy opgericht, waar vraag en aanbod van Tiny Houses elkaar vinden.

Bekijk hier een preview van het boekje:

preview Slim Ruimtegebruik 3

Wilt u informatie over de eerst twee delen Slim Ruimtegebruik, dan vindt u dat hier
Slim Ruimtegebruik, eerste deel
Slim Ruimtegebruik 2