Multifunctionele tape zonder lijmresten

Artikel delen

Menig vakman die tape gebruikt, is allergisch voor lijmresten die achterblijven als tape langere tijd vastgeplakt heeft gezeten. Het verwijderen van lijmresten kost veel tijd en dus ook geld. Easydek heeft een doeltreffende oplossing voor dit vraagstuk: Multi Tape Removable, een multifunctionele tape die langere tijd kan worden ingezet, zonder het achterlaten van lijmresten.

Multi Tape Removable bezit een unieke ribbelstructuur, waardoor deze gemakkelijk en recht afscheurbaar is. De tape is enigszins lichtdoorlatend, waardoor het oppervlak eronder nog zichtbaar is. Uniek is de kleeflaag, die op nagenoeg elke ondergrond toepasbaar is en goed hecht, maar dan wel zonder het achterlaten van lijmresten op het moment dat de tape wordt verwijderd. Ideaal voor ondergronden zoals gelakt hout, glas, spiegels, staal, aluminium, tegels, sanitair etc.

Het product is op veel vlakken een meer dan interessant alternatief voor onder andere duct-tape, stuclopertape of maskeertape. De Multi Tape is met recht multifunctioneel, bijvoorbeeld voor het beschermen van randen, buizen of profielen van diverse materialen tegen vuil, verf, krassen en andere lichte beschadigingen. Ook voor het bevestigen of vastzetten van bijvoorbeeld Easydek’s Multi Board of stucloper. Het innovatieve product is verkrijgbaar in breedtes van 5 en 10 cm, in dozen van respectievelijk 24 en 12 stuks. “Er is geen ander tape op de markt met dezelfde unieke eigenschappen,” stelt Robert van Twillert, Marketing Manager van Easydek. “We dagen professionele verwerkers uit deze unieke tape zelf te ervaren. Hiervoor bieden wij belangstellenden een gratis monsterrol aan.”

Easydek
www.easydek.nl/tape