Saint-Gobain Building Distribution lanceert Bouwdelen.nl: snel en foutloos je bouwproject calculeren

Artikel delen

Saint-Gobain Building Distribution the Netherlands heeft speciaal voor de zzp’er en kleine ondernemer in de bouw een nieuw online platform gelanceerd: Bouwdelen.nl. Bouwdelen.nl is de snelste, nauwkeurigste en makkelijkste oplossing voor het maken van een kostenbegroting in de bouw.

Door middel van voorgedefinieerde bouwdelen worden de kosten voor materiaal, arbeid en eventueel ander materieel, onder aanneming en/of stelposten van een specifiek onderdeel van een bouwproject al vooraf gecalculeerd. Bovendien wordt er altijd gerekend met de meest actuele inkoopprijzen zodat de bouwprofessional nooit meer voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het resultaat is een realistische en overzichtelijke kostenbegroting, die vervolgens gemakkelijk te exporteren is naar de eigen calculatiesoftware van de bouwprofessional.

De belangrijkste voordelen:

  • Tot 80% sneller calculeren
  • Calculeren met actuele inkoopprijzen
  • Niets meer vergeten
  • In slechts drie stappen een accurate kostenbegroting
  • Direct beschikbaar in het eigen softwarepakket

Gratis gebruikmaken van Bouwdelen.nl

Het enige wat een bouwprofessional hoeft te doen is een gratis account aanmaken op Bouwdelen.nl. Men krijgt dan direct toegang tot de catalogus met meer dan 10.000 gratis bouwdelen direct gelinkt aan actuele inkoopprijzen van de volgende toeleveranciers:

Bouwdelen.nl is zowel voor de zzp’er / kleine ondernemer, fabrikant, groothandel als softwareleverancier interessant:

  • Voor de zzp’er / kleine ondernemer in de bouw biedt Bouwdelen.nl de mogelijkheid om direct een gratis account aan te maken op Bouwdelen.nl. Daarmee heeft men direct toegang tot meer dan 10.000 bouwdelen die voor hun vakmanschap relevant zijn.
  • Voor fabrikanten van bouwmaterialen biedt Bouwdelen.nl de mogelijkheid om producten gemakkelijker gevonden te laten worden door ze op te nemen in de voorgedefinieerde bouwdelen. Daarnaast kunnen ook voor specifieke producten bouwdelen ontwikkeld worden. Bouwdelen.nl gaat graag de samenwerking aan met fabrikanten. Geïnteresseerde fabrikanten kunnen vrijblijvend contact opnemen via bouwdelen.nl/contact.
  • Voor groothandels biedt Bouwdelen.nl de mogelijkheid om haar klanten snel te laten rekenen met actuele inkoopprijzen en direct een bestelling te laten plaatsen. Bouwdelen.nl bekijkt graag samen met groothandelaren de mogelijkheden. Geïnteresseerde groothandelaren kunnen vrijblijvend contact opnemen via bouwdelen.nl/contact.
  • Voor softwareleveranciers van calculatiesoftware biedt Bouwdelen.nl een extra USP door de catalogus van Bouwdelen.nl in haar softwarepakket te integreren. Een waardevolle toevoeging voor het calculatiepakket! Voor meer informatie kan men contact opnemen via bouwdelen.nl/contact.

Voor meer informatie: www.bouwdelen.nl