Snelhardende tegellijm voor terrassen

Artikel delen

Speciaal voor buitentoepassingen en hoge mechanische belasting heeft PCI de nieuwe tegellijm PCI Flexmörtel Premium ontwikkeld. Deze bezit alle eigenschappen voor een duurzaam en mooi resultaat in combinatie met goede verwerkingseigenschappen en een korte droogtijd van 4 uur.

De flexibele lijm kan op vele ondergronden worden toegepast en op een cementdekvloer bij een vochtpercentage tot 4%. Afhankelijk van de toepassing is de consistentie instelbaar voor dun/middenbed of vloeibed met een lijmbeddikte tot 20 mm. De verwerker profiteert van een lange verwerkingstijd van 90 minuten. PCI Flexmörtel Premium is verkrijgbaar in zakken van 20 kg.

PCI breidt met deze lijm de serie tijdbesparende Flexmörtel tegellijmen verder uit. Zij zijn geschikt voor vele ondergronden maar kunnen, afhankelijk van het type, op verse cementdekvloeren met ≤ 4% restvocht of met een leeftijd van 3 dagen worden gebruikt. Het belangrijke gemeenschappelijke voordeel is dat bij betegelen op vloerverwarming deze al een week na het betegelen en afvoegen volledig kan worden aangezet. Opvolgen van het gebruikelijke langdurige opstookprotocol is niet meer nodig.

Alle lijmen passen binnen systemen die bestaan uit o.a. primer, uitvlakmortel, waterdichtingspasta in combinatie met kimband en manchetten, lijm, voegmortel en kit. De producten zijn in combinatie getest en PCI verstrekt uitgebreide garantie op de systemen.

PCI
www.PCI-Afbouw.nl