fbpx

WiFi Internet Radio, ‘Tougher than the rest‘

Artikel delen

Door het meer en meer beschikbaar zijn overal van internet, WiFi en onbeperkte data is nu het tijdperk van de draagbare WiFi internet radio aangebroken. Perfectpro is klaar voor deze toekomst met de introductie van het nieuwe assortiment Audisse WiFi Internet Radio’s.

Audisse staat voor hoogwaardige en complete, draagbare radio’s die allround zijn te gebruiken voor thuis, werk en vrije tijd. Daarnaast bieden ze dezelfde degelijkheid en betrouwbaarheid als Perfectpro werkradio’s en zijn zo “tougher than the rest”. Audisse brengt hiervoor de laatste audio- en radiotechnieken samen met de expertise in duurzaam muziekgereedschap. Door hun veelzijdigheid zijn de Audisse radio’s zo geworden tot unieke allround sound-systemen voor al uw muziek. Waar dan ook.

WiFi Internet Radio ontvangt de hele wereld

Met WiFi Internet Radio ontvangt u vele duizenden radiozenders, zowel lokaal als internationaal, haarscherp in stereo en ongehinderd door de beperkingen van normale radio-ontvangst.

Audisse Shirudo

Met het unieke “radio zappen” van de Audisse Shirudo en Audisse Shokunin zapt u eenvoudig door uw 40 voorkeuze-zenders op zoek naar goede muziek. Naast WiFi Internet Radio ontvangen de Audisse radio’s ook alle DAB+ en FM-uitzendingen.

Tougher than the rest

Regen- stof- en vuilbestendig met IP65 normering. Shockproof. ABS kunststof behuizing en rolkooi. Metalen handvat. Dikke, metalen antenne. Extra lang snoer. TüV/GS gecertificeerd. “De Audisse radio’s verloochenen hun werkradio DNA niet en zijn daarmee overduidelijk tougher than the rest”, aldus de leverancier.

Audisse Netbox

Truly portable

Met hun grote, ingebouwde Long-Player Lithium-Polymeer accu, die vanzelf oplaadt tijdens het spelen op netstroom, zijn de Audisse Shirudo en Audisse Shokunin maar liefst 12 tot 16 uur onafhankelijk van netstroom te gebruiken.

De Audisse Netbox heeft een oplaadbare batterijen autonomie van 8 tot 10 uur. Tevens laden alle Audisse radio’s uw mobiele telefoon of tablet op via de USB stroomuitgang.

Bluetooth

Stream al uw muziek via Bluetooth direct vanaf uw mobiele telefoon of uw tablet. Tot 8 Bluetooth apparaten kunnen gekoppeld en opgeslagen worden. Zo kunt u eenvoudig schakelen tussen uw verschillende Bluetooth apparaten. Daarnaast kunt u inkomende telefonische oproepen beantwoorden en perfect handsfree het gesprek voeren via de Audisse Shirudo en Shokunin.

Audisse Shokunin

USB

De USB-stick is nog altijd een van de meest eenvoudige en efficiënte manieren voor het opslaan en afspelen van muziekbestanden. Een groot voordeel is dat u geen mobiele telefoon of internetverbinding nodig heeft om uw eigen muziekbestanden af te spelen, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast kunt u via de USB-aansluiting uw mobiele telefoon of tablet opladen. Beschikbaar op alle Audisse modellen.

Spotify Connect & UNDOK

Heeft u een Spotify Premium abonnement? Dan kunt u via de Audisse radio’s uw Spotify afspeellijsten in hoge geluidskwaliteit afspelen. Met de Spotify App en de UNDOK App kunt u alles vanuit uw luie stoel via WiFi op afstand bedienen.

Audisse
www.audisse.com