alles lijmen – alles afdichten – alle materialen

Artikel delen

Er is geen klus te groot of te klein voor de Fix ALL producten van Soudal. Op zoek naar een snelle krachtpatser voor supersnel lijmen en monteren? Fix ALL Turbo is al na 20 minuten handvast en na 3 uur volledig doorgehard! Liever meer flexibiliteit? Dan is Fix ALL Flexi de oplossing, want die kan probleemloos tot wel 750% rek aan. Elk Fix ALL product is ontwikkeld voor gebruik in álle omstandigheden en op álle materialen met het grootste gebruiksgemak en tevens geschikt voor zowel binnen als buiten.

Sinds de allereerste ontwikkeling in 1999 is Soudal steeds blijven innoveren en investeren in deze unieke lijm- en kitproducten. Ondanks een veranderende bouwsector met strengere normen en steeds hogere eisen van de gebruiker, behoort Fix ALL tot de absolute TOP van hoogwaardige producten. Door intensieve doorontwikkelingen werden er de laatste jaren niet minder dan 3 varianten aan het Fix ALL assortiment toegevoegd, met elk hun eigen specifieke eigenschap. De Fix ALL Turbo, de Fix ALL High Tack Clear en de Fix ALL X-treme Power. Voor elke klus van lijm- en/of kittoepassingen biedt Fix ALL een oplossing.

De Fix ALL Flexi is de ideale lijm/kit vanwege de extreme flexibiliteit (tot 750% rek). Als het extra sterk moet zijn kies dan beslist voor de Fix ALL High Tack met zijn extra hoge eindsterkte (tot 320 kg/cm³). De Fix ALL Crystal is onzichtbaar bij bijvoorbeeld het afkitten van 2 glasplaten (100% kristalheldere KIT), waarbij de High Tack Clear de transparante lijm variant is. De Fix ALL Turbo is de snelle variant, compleet doorgehard na 3 uur en al na 20 minuten handvast. De Fix ALL X-treme Power doet daar nog een schepje bovenop en kent een nóg extremere aanvangshechting (tot 400kg) en is toch soepel uitspuitbaar!