The New Builders openen Bouw Compleet 2018

Artikel delen

Bouw Compleet 2018 wordt geopend door The New Builders. “Onze nieuwe missie is dat wij samen een menswaardige en wendbare bouwsector realiseren in het nieuwe tijdperk. En daar hebben we jullie bij nodig!”, aldus Leo Nieuwenhuis, initiator en verbinder van The New Builders. De vakbeurs is voor The New Builders een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen, maar ook hun eigen noviteiten te tonen en daarbij een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties. Wie zijn dat eigenlijk, The New Builders? Ze stellen zich aan u voor.

Een New Builder is dienstbaar ingesteld, presenteert vernieuwend vakmanschap, bouwt aan zijn omgeving en heeft een goed verhaal. Wil je echt weten wie we zijn, bezoek ons dan op Bouw Compleet. The New Builders vormen samen een Pad, met elk een eigen stand en eigen noviteiten.
The New Builders zijn aanwezig omdat ze geloven in samenwerken. In leren van elkaar. In werken vanuit vertrouwen, in elkaar en in onszelf. Met oog voor onze omgeving en de toekomst. Uiteindelijk draait het bij The New Builders om een transformatie binnen de bouw. Onze missie? ‘Het realiseren van een wendbare en menswaardige bouwsector in het nieuwe tijdperk’. The New Builders openen de beurs van 12.30 – 13.00 uur op hun eigen New Builders Pad.

Voorbereiding

Om ons optimaal voor te bereiden op onze aanwezigheid op de beurs krijgen al onze deelnemende leden vooraf een beursstrategie-sessie en beurstraining door Govert-Henk van Degaat. We brengen daarbij scherp in kaart wat de bezoekers zoeken en verwachten. Vooraf bepalen we zelf onze bedrijfsdoelen, waarop we samen volop gaan inzetten. Want een goede beursvoorbereiding is niet alleen het halve werk, maar het belangrijkste werk! Heb je dat scherp, dan kan de beurs niet anders dan een succes worden.
Wij verbinden ons als The New Builders graag aan Bouw Compleet. Met deze samenwerking verwachten we er – samen – een prachtige en energieke beurs van te maken, volop beleving voor zowel standhouders als bezoekers. Daarmee creëren we een beurs waar standhouders én bezoekers graag jaarlijks terugkeren.

Hoe werkt het?

The New Builders houden zich in de eerste plaats bezig met sociale innovatie. Dat wil zeggen: als we de bouw willen veranderen, moeten we eerst zelf veranderen. Technische innovatie is belangrijk, maar komt pas echt tot zijn recht als het voortkomt uit sociale innovatie. Daarom organiseert het bedrijf meetings waarbij vaste groepjes van tien tot twaalf leiders in de bouw aan de hand van de vier thema’s Mens, Product, Organisatie en Markt, concreet maken hoe dat er voor hen in de praktijk uit ziet. Welke stappen willen ze zetten en wat hebben ze daar voor nodig?
In deze ‘Activate-meetings’ is veel ruimte voor het persoonlijk aspect, bespreken New Builders open waar ze tegenaan lopen en geven ze elkaar eerlijke feedback. Naast Activate zijn The New Builders te vinden op verschillende beurzen – zoals Bouw Compleet – organiseren ze jaarlijks twee inspiratie- en ontmoetingscongressen, regisseren ze cocreatie, stimuleren technische innovatie en organisatieontwikkeling, allemaal vanuit sociale innovatie.

Inmiddels heeft zich al een groot aantal bedrijven aangesloten bij The New Builders. U vindt de deelnemers op www.thenewbuilders.nl.

Op de beursvloer treft u The New Builders aan op stand 139 in Hal 1. Het pad bevindt zich in de rode cirkel.