Tegels en parket beschermen bij renovatie

Artikel delen

Mooie vloeren en trappen moeten mooi blijven. Ook tijdens een renovatie of verbouwing. Een deugdelijke bescherming is veilig voor de ondergrond én voor de mensen die er op moeten werken. Maar hoe zit het met gevoelige ondergronden, zoals hout of parket? Deze bevatten altijd wel een percentage vocht, zeker als ze nog niet zo lang geleden zijn behandeld. Of op welke manier beschermt u bijvoorbeeld pas gelegde keramische tegels? Voor vloeren en trappen in gevoelige omstandigheden is er PrimaCover Evapo.

PrimaCover Evapo – herkenbaar aan de blauwe kleur – is een lichtgewicht zelfklevend damp-open afdekvlies met een dampdoorlatendheid van 70gr/m2/24uur. Dat betekent dat de ondergrond de kans krijgt om door te drogen, terwijl vuil, verf en vocht van bovenaf geen kans krijgen om door te dringen tot de ondergrond. Het polyestervlies beschermt de ondergrond tegen mechanische beschadigingen, bijvoorbeeld veroorzaakt door puin, vallend gereedschap, klimmaterialen en werkschoenen.

Kruipruimte

PrimaCover Evapo wordt ook toegepast in situaties waarbij een kruipruimte onder de vloer zit. Vanuit een kruipruimte kan immers vochtige lucht opstijgen. Ook in die situatie is het damp-open afdekmateriaal PrimaCover Evapo een veilige oplossing.

Veiligheid

Extra veiligheid wordt bereikt doordat PrimaCover Evapo beschikt over de juiste kleefkracht. Het materiaal blijft keurig op zijn plaats liggen en is daarom ook veilig voor toepassing op trappen. Na gebruik kan het eenvoudig worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Primaverde BV
www.primacover.com
0416-820248
verkoop@primaverde.nl