Sakol viert veertig jaar succesvol samenwerken

Artikel delen

Wat begon als SAmenwerkende KOLega’s zit nog altijd in het DNA van SAKOL; samenwerken! De doelstelling was bij oprichting, ‘zo dicht mogelijk bij de bron inkopen’, en dat staat nog fier overeind. En de latere uitbreiding hierop, om minimaal 80% van het assortiment collectief in te kopen is vandaag realiteit.

Het ondernemerschap stroomt door de aderen bij alle leden, hun vestigingen en de centrale organisatie. Minimale collectieve kosten tegenover maximale ondersteuning voor de aangesloten bouwleveranciers maakt SAKOL uniek in de branche. En de langjarige relaties met toeleveranciers zijn kenmerkend en veelzeggend over de samenwerking.

De vraag van de klant staat boven alles centraal. De honderden jaren ervaring die de leden opgeteld delen en de diepgaande kennis van de bouw binnen de familiebedrijven spreekt hierin boekdelen. Dit ziet het bedrijf terug in de waardering van haar unieke private labels. De complete en kwalitatief hoogwaardige multiplexlijn is niet meer weg te denken binnen bouwend Nederland. Voeg daarbij het succes van het QMIX-assortiment en je weet dat het hele assortiment van bouwmaterialen bij Sakol in goede handen is.

Reden genoeg om tijdens de Bouwbeurs een bezoek aan onze stand te brengen. U kunt daar profiteren van onze scherpe beursaanbieding ‘QMix palletvoordeel’ met kans op gratis Festool produkten.

Sakol
www.sakol.nl

Bezoek Sakol op Bouwbeurs 2019, Hal 10, standnummer 10BV.E10