Uw digitale documentenstroom op orde

Artikel delen

ATC PDFadvies is een onafhankelijk adviesbureau voor Advies, Trainingen en Consultancy op het gebied van Bluebeam Revu en alle andere producten van Bluebeam. Het bedrijf ondersteunt en adviseert bedrijven, gemeenten en overheden bij te maken keuzes aangaande PDF- en PDF gerelateerde oplossingen. Daarnaast is ATC PDFadvies expert op het gebied van Bluebeam Software; een PDF platform voor uw digitale documentenstroom.

ATC PDFadvies adviseert tevens bij de aanschaf van Bluebeam producten. Het bedrijf zorgt ervoor dat u altijd de juiste versie gebruikt die bij uw werkzaamheden past. Om de software zo effectief mogelijk in te zetten worden diverse cursussen aangeboden. ATC PDFadvies is Bluebeam Certified Instructor en heeft de afgelopen jaren meer dan 2000 cursisten tot volle tevredenheid mogen opleiden. Een cursus wordt altijd op maat aangeboden zodat deze goed aansluit bij specifieke behoeften en de werkzaamheden die u dagelijks verricht.

Voor u aan de slag gaat dient software uiteraad netjes geïmplementeerd te worden zodat het resultaat maximaal is en goed aansluit bij uw specifieke werkwijze. Ook deze werkzaamheden zijn bij ATC PDFadvies in goede handen. Hierbij wordt Bluebeam zo ingericht dat op een efficiënte en intuïtieve manier gebruik kan worden gemaakt van Bluebeam Revu.

Heeft u Bluebeam Revu of een andere versie al in gebruik, dan kan ATC PDFadvies u ook ondersteunen bij de optimalisatie van uw werkwijze. Hierbij wordt het bedrijf gesteund door jarenlange ervaring en kan worden geput uit tal van voorbeelden en werkmethodieken.

Nieuwsgierig? Bezoek ATC PDFadvies op BouwBeurs 2019.

Bezoek ATC PDFadvies op BouwBeurs 2019, hal 8, Stand F022