100% luchtdicht kruipluik

Artikel delen

Een gebouw kan slim ontworpen, goed gebouwd en vakkundig afgewerkt zijn, maar het wordt pas luchtdicht met een deskundig aangebrachte afdichting. Vilton, specialist op het gebied van luchtdicht bouwen, maakt het afdichten van de thermische schil heel gemakkelijk met het V5-systeem. Compleet met oplossing voor één van de grootste luchtlekken in een gebouw: het kruipluik.

Het Vilton V5-systeem is onlangs uitgebreid met het volledig luchtdichte Vilton kruipluik, een compleet systeem bestaande uit een kunststoffen matrand (in plaats van metaal), Vilton afdichtingsband E10 en vloerluik. Door de innovatieve kunststoffen matrand is het luik lucht- en gasdicht. Bovendien kan het vloerluik in slechts 30 minuten geïnstalleerd worden (in plaats van 2,5 uur!) én is het na montage direct beloopbaar. Dat voorkomt faalkosten en levert forse tijdswinst op in bouwprojecten.

Uit praktijkmetingen met een ultrasone meting (Prescanbouw) is gebleken dat het Vilton kruipluik geen geluiddoorgifte heeft. De conclusie van deze strenge meetmethode is dus dat de luchtdichting zeer goed is.

Om aannemers nog verder te ontzorgen, biedt Vilton Services de mogelijkheid om het 100% luchtdichte kruipluik te laten monteren door de deskundige en ervaren Vilton-servicemonteurs, met garantie op product, aanbrengen én functioneren. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de luchtdicht bouwen specialisten van Vilton.

Vilton
www.vilton.nl