Luchtdicht; van ontwerp tot uitvoering

Artikel delen

Duurzaam en energieneutraal bouwen staan hoog op de agenda in bouwend Nederland. De eisen op het gebied van energieprestaties voor nieuwbouw en ook bestaande gebouwen worden steeds hoger. Een efficiënte en voordelige manier om te kunnen voldoen aan de huidige eisen én toekomstige eisen, is het luchtdicht maken van bestaande- en nieuwbouw. Het Luchtdicht Bouwen Systeem van Innotec helpt u om op een eenvoudige manier aan de eisen van de luchtdichting aan uw project te voldoen.

Innotec biedt een systeem aan om alle in de bouw voorkomende detailleringen duurzaam af te dichten. Denk hierbij aan aansluitingen van kozijnen, daken, vloeren, doorvoeren en muurplaten. Een luchtdicht bouwen adviseur kijkt graag mee naar de beste oplossing voor uw nieuwbouw- en / of renovatieproject. Aan de hand van bouwtekeningen maken de specialisten van Innotec specialisten een maatwerkadvies. Dit met de producten die de gewenste luchtdichtheid van de verschillende bouwdetails garanderen.

Indien gewenst verzorgt Innotec tevens een opleiding op locatie om ervoor te zorgen dat iedereen correct kan werken met het systeem en de producten, zodat het juiste resultaat behaald wordt. Innotec biedt ondersteuning van ontwerp tot uitvoering. Voor een optimaal advies en ter voorkoming van mogelijke en onvermijdelijke luchtlekken is een tijdige betrokkenheid in de ontwerpfase van uw project van groot belang.

Meer informatie over het Luchtdicht Bouwen Systeem van Innotec? Of interesse in een partnership? Kijk dan op www.innotec.nl of neem contact op via 053 – 428 29 54.

Innotec
www.innotec.nl