Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger!

Artikel delen

Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Met Ubiflex Loodvervanger valt veel winst te behalen!

Ubiflex Standaard

Ubiflex Standaard is een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage. De toplaag is voorzien van PE korrels in de kleuren zwart, grijs of natuurrood. Verkrijgbaar in diverse rollengtes en –breedtes.

Ubiflex Ribbel

Ubiflex Ribbel is speciaal ontwikkeld voor dakpannen of gegolfde dakbedekking. Deze variant is qua samenstelling gelijk aan Ubiflex Standaard, maar is uitgevoerd met een ribbel van circa 10 cm aan de onderzijde. Een groot voordeel van Ubiflex Ribbel is dat u geen inklopgereedschap nodig heeft!

Ubiflex Extreme

Deze variant Ubiflex, op basis van siliconen met aluminium versterking, is speciaal ontwikkeld voor extreme weersomstandigheden van -30°C tot +180°C en heeft de ‘look en feel’ van lood. Ubiflex Extreme heeft dezelfde voordelen als de bitumen varianten.

Voordelen Ubiflex Loodvervanger

  • Slimme en voordelige loodvervanger
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren
  • Licht in gewicht
  • Makkelijke en snelle verwerking
  • Ongevoelig voor diefstal
  • Veilig en duurzaam

Productadvies op maat

Heeft u vragen? De specialisten van Ubbink adviseren u graag. Bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300 of stel uw vraag per mail via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!
www.ubiflex.nl