Nieuw: UA Afdekprofielklem voor UA Afdekprofiel Ubbink

Artikel delen

Met het bekende Ubbink UA Afdekprofiel voorkomt u aantasting van vers metselwerk en een open spouw tijdens de bouw. In combinatie met de nieuwe optioneel verkrijgbare afdekprofielklem kunt u het profiel op een veilige, gemakkelijke en effectieve manier bevestigen op de vers gemetselde gevel. Met een simpele beweging schuift u de klem in het UA Afdekprofiel. U hoeft geen bakstenen of steigerdelen meer te gebruiken om het afdekprofiel op zijn plaats te houden.

Niet alleen makkelijk, maar ook veilig, want hierdoor hebt u minder kans op ongelukken door vallende voorwerpen op de bouwplaats. U kunt het afdekprofiel en de klem meerdere keren hergebruiken. Een kleine investering die grotere bedragen voorkomt bij schade en ongevallen. Kortom: makkelijk, preventief, veilig en efficiënt! De UA Afdekprofielklem is verkrijgbaar bij de professionele handel.

Voorkomen is beter dan genezen

Hemelwater, vocht en vuil hebben vrij spel wanneer u uw metselwerk niet of niet goed afdekt. Dit kan leiden tot ernstig kwaliteitsverlies van metselwerk en spouw. Daarom ontwikkelden wij, in nauwe samenwerking met de baksteenbranche, het kunststof Ubbink UA Afdekprofiel om vers metselwerk tijdelijk af te dekken.

Met het Ubbink afdekprofiel zal vers metselwerk bij regenval niet gaan drijven, uitbloeien en uitlogen. Desgewenst kan het UA Afdekprofiel ook dienen als tijdelijke raamdorpel. Met de nieuwe afdekprofielklem kunt u het UA Afdekprofiel nu ook makkelijk en veilig bevestigen.

Assortiment

UA Afdekprofiel Artikelnummer: 0200960 verpakt per stuk
UA Afdekprofielklem Artikelnummer: 0200965 verpakt per 30 stuks

Over Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.