Nauwkeuriger kitten met kitgereedschap

Artikel delen

Tijdens renovatiewerken snel en nauwkeurig een kitvoeg maken? Gebruik voor een optimaal eindresultaat de kitgereedschappen van FugenMeister. Kies bijvoorbeeld voor de flexibele kitspatels, verkrijgbaar in diverse vormen en breedtes. Daarmee creëert u over de volle lengte een egale afwerking. En er zijn nog meer FugenMeister kitgereedschappen. Kitten wordt geen nattevingerwerk meer!

Met de flexibele kitspatels van FugenMeister bereikt u met minder moeite een beter resultaat. Hiermee afmessen leidt tot een strak eindresultaat en een kwalitatief goede afdichting in elke gewenste vorm of breedte. Kortom: mooier, beter en sneller werken dan met een schuin afgezaagde elektriciteitspijp of natte vinger. Verkrijgbaar in diverse vormen, met ronde en rechte hoeken en in diverse breedtes. Elke set zit in een afsluitbaar opbergdoosje.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor het verwijderen van kitvoegen uit 90-gradenhoeken, bijvoorbeeld bij renovatie en onderhoud van keukens en badkamers. De FugenMeister Delta voegensnijder is daar speciaal voor ontwikkeld. Deze bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt die gedurende langere tijd vlijmscherp blijft. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle typen afdichtingen en op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer.

Voor kostenbesparing voor minder materiaalverbruik zijn er nog meer handige kit-hulpmiddelen van FugenMeister. Denk aan handige afsluitdoppen voor kitkokers en specialistische nozzles voor kitkokers. FugenMeister is verkrijgbaar bij bouwgroothandels, schildervakhandels en ijzerwarengroothandels.

Primaverde BV
www.primaverde.nl