Goed geïsoleerde lichtstraat: meer licht met minder energieverbruik

Artikel delen

Verbruikt je bedrijfspand, kantoor of winkel jaarlijks minimaal 50.000 kWh of 25.000 m³ aardgas? Dan ben je vanaf nu wettelijk verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Doe je dit niet? Dan pleeg je in feite een milieudelict.

Dit jaarlijkse verbruik kan eenvoudig verlaagd worden, want veel bedrijfsgebouwen verliezen onnodig energie door verouderde en slecht isolerende lichtstraten. De duurzame JET VarioTherm lichtstraat helpt om dit verlies om te zetten in besparingen. Deze lichtstraten zijn uitermate geschikt om een bestaande lichtstraat te renoveren. Voor de beglazing bestaan diverse opties spouwplaat. JET VarioTherm lichtstraat is leverbaar met de optie van gegarandeerde doorvalveiligheid en in verschillende mogelijkheden in beglazing, zoals hagel- of vliegvuurbestendigheid. VarioTherm lichtstraten zijn ook leverbaar met ventilatievensters of rook- en warmte-afvoervoorzieningen. Bovendien worden op verzoek de oude lichtstraten meegenomen en gerecycled.
Hoeveel deze lichtstraat je oplevert, is te berekenen op de eigen rekentool: www.jet-bik.nl/rekentool/

JET BIK Producten
www.jet-bik.nl