Hoe breng je ruimtes tot leven met extra licht?

Artikel delen

Natuurlijk licht is één van de beste manieren om een gevoel van ruimte te creëren. Het brengt niet alleen warmte en gezelligheid, het heeft ook een positief effect op ons welzijn en productiviteit. Eén van de manieren om natuurlijk licht binnen te laten komen is door middel van lichtstraten. De Illumy lichtstraat van Luxlight is er voor aannemers en professionals die streven naar ruimtelijke perfectie met oog op duurzaamheid.

Lichtstraat

De Illumy lichtstraat, met zijn triple beglazing en prefab productiemethode, is een meesterwerk. Zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste isolatienormen te voldoen. De lichtstraat is beschikbaar in drie varianten: de Design, de Energy en de Day & Night.

Wat deze lichtstraat onderscheidt, gaat verder dan het strakke ontwerp en de naadloze integratie. Met een U-waarde vanaf 0,59 W/m2K laat de Illumy zien dat duurzaamheid en efficiëntie hand in hand kunnen gaan. Deze lage U-waarde zorgt ervoor dat er weinig energieverlies is in de woning of het pand en dus geschikt voor passief bouwen. Hoewel isolatieglas met een lage U-waarde iets duurder is in aanschaf, verdient zich dit op de lange termijn terug. Het is niet alleen een venster naar de wereld buiten, maar ook naar duurzaam en groen bouwen met oog op de toekomst. Voor de bouwprofessional die streeft naar het hoogst haalbare, is de Illumy lichtstraat het antwoord.

Ontdek hoe de Illumy lichtstraat niet alleen licht, maar ook ruimte en duurzaamheid brengt in elk project. Luxlight is jouw partner én adviseur in het creëren van ruimtelijkheid, het optimaliseren van natuurlijk licht en groen bouwen. Wens je meer informatie? Lees hier verder of bezoek de showroom.

Luxlight
www.luxlight.eu/