Hoogrendement boiler

Artikel delen

A.O. Smith komt met de Twister II: een volledig gesloten condenserende hoogrendement boiler (103%) voorzien van een Premix Low-NOx brander, waardoor het milieu minder wordt belast. Een compacte, direct-gestookte RVS boiler, die eenvoudiger te installeren is in kleine ruimtes.

Met een maximum ErP efficiëntie van 93% en een XXL capaciteitsprofiel, heeft deze boiler energielabel A en voldoet uiteraard aan de verscherpte emissie- en rendementseisen van de EU. Dankzij deze eigenschappen is de Twister II goedgekeurd voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). De RVS tank heeft geen anodes nodig om corrosie te voorkomen. Daarom is een boiler met RVS tank bij uitstek geschikt voor het verwarmen van zacht water. De levensduur van een RVS boiler in deze situaties is langer en de jaarlijkse kosten zijn aanzienlijk lager. Het ontbreken van de anodes vereenvoudigt daarnaast ook het onderhoud. Het overige onderhoud is uit te voeren vanaf de voorzijde en de bediening via het LCD touch-screen display wijst zichzelf. De installatie van de Twister II is eenvoudig volgens plug&play.

Informatie: www.aosmithinternational.com/nl/twister-twee/