Modulair systeem voor lichte dakinstallaties

Artikel delen

Op zoek naar een modulair systeem speciaal voor ondersteuning van lichte dakinstallaties? Dan is het montagesysteem BIS Yeti® 130 een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor leidingen, kabelgoten, luchtkanalen en andere toepassingen.

Het systeem is geschikt voor zowel horizontale als verticale toepassingen en beschikt over een anti-slip trillingdempermat. Tevens heeft de BIS Yeti® 130 een uniek klikmechanisme voor een snelle en veilige installatie. De gietvormen zijn gemaakt van WPC, een mix van gerecycled kunststof en houtvezels en de kunststof onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast is het modulair systeem bestand tegen UV en chemicaliën.

Naast de BIS Yeti® 130 biedt Walraven een uitgebreid assortiment aan dakmontage-oplossingen voor verschillende toepassingen. Walraven heeft ruime ervaring in het ontwerpen en leveren van een breed scala aan dakinstallaties. Ons volledig modulaire systeem biedt een reeks oplossingen voor platte en lage daken met tijd- en kostenbesparende onderdelen.

Naast de veelzijdige dakmontage oplossingen biedt Walraven technisch advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot de installatie ter plaatse; voor een volledige projectondersteuning! Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw installatieprojecten. Heeft u een uitdaging? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Walraven
www.walraven.com