Test jouw DRAAGKRACHT op de Bouwcenter Expo

Artikel delen

Op dinsdag 28 en woensdag 29 januari is het zover: Calduran staat op de Bouwcenter Expo in het Werkspoorkathedraal van Utrecht met een geheel nieuwe beursstand. Met de deelname aan deze beurs wil Calduran haar klanten/relaties ontmoeten en vertellen over het concept DRAAGKRACHT. Dit concept laten we fysiek zien door middel van een leuke actie: “Test hier je DRAAGKRACHT”.

Bouwcenter Expo is de plek waar bouwend Nederland elkaar ontmoet. Calduran wil jou daar graag ontmoeten. Ben je benieuwd naar de producten Calduran, services of het nieuwe concept DRAAGKRACHT? Loop dan dinsdag 28 of woensdag 29 januari tussen 10.00 – 21.00 uur langs bij de beursstand (stand S38) en doe mee aan de actie: “Test hier je DRAAGKRACHT”. Waarbij je kans kunt maken op een Calduran Playmate koelbox.

Voor meer informatie over de beurs ga naar: https://www.bouwcenterexpo.nl/