Wandgemonteerde airconditioning

Artikel delen

Samsung heeft zijn nieuwe wandgemonteerde airconditionerprogramma geïntroduceerd, inclusief Wind-Free™ koelingstechnologie, aangevuld met nieuwe AI-aangedreven slimme functies die het consumentencomfort maximaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de vraag naar hogere energie-efficiëntie. In de eerste stap wordt de temperatuur snel verlaagd in de modus Fast Cooling.

Ten tweede maakt het gebruik van een ontvochtigingsfunctie om het optimale vochtigheidsniveau in te stellen. Ten slotte, wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de Wind-Free™ Cooling-modus geactiveerd om die niveaus te handhaven en een ideaal niveau van comfort te bieden. In de Wind-Free™-coolingmodus wordt verse lucht langzaam verspreid en gelijkmatig door duizenden microgaten, waardoor een “Still Air”-toestand wordt gecreëerd. Hiermee kan men comfortabel wonen, werken en ontspannen zonder onaangename koude tocht te ervaren. Het systeem analyseert de kameromstandigheden, de door de gebruiker gewenste temperatuur- en koelmodus en zelfs het buitenklimaat, om automatisch over te schakelen naar de meest geschikte instelling. Het heeft een ingebouwde bewegingsdetectiesensor (MDS) die bewegingen van de gebruiker volgt om efficiënt af te koelen en zo verspilling van energie voorkomt. De sensor kan detecteren wanneer er geen gebruikers in de kamer zijn, automatisch de instellingen van de airconditioner wijzigen om de temperatuur iets bij te stellen of de stand-bymodus in te schakelen.

Informatie: ambrava.nl