Een mobiele airco voor in de bouw

Artikel delen

Wanneer je werkt in de bouw is een mobiele airco erg handig. Wanneer de werkomstandigheden erg warm of koud zijn kan je toch nog de ruimte naar de gewenste temperatuur brengen wanneer dit nodig is. Daarnaast kan je de airco overal mee naar toe nemen en gemakkelijk verplaatsen wanneer dit nodig. De juiste mobiele airco kan binnen de kortste keren je ruimte effectief verkoelen of verhitten waar dit nodig is.

mobiele airco

Hoe kies je de juiste mobiele airco?

Een bouwplaats is vaak erg beïnvloed door het weer buiten. Wanneer het buiten erg warm is kan de ruimte binnen de bouw ook snel verhitten en kan het lastig maken om soms aan het werk te gaan. Een verhitte ruimte zorgt voor meer dorst, meer pauzes en meer nodige rust. Een te koude ruimte zorgt voor oncomfortabele werkomstandigheden waardoor de productiviteit snel omlaag gaat. De portable airco biedt een handzame oplossing voor dit soort problemen in de bouw! Maar hoe kies je de juiste airco?

De belangrijkste factor om naar te kijken bij het aanschaffen van een airco is welke ruimte de airco kan verkoelen of verhitten. Hoe groot is de gemiddelde ruimte waar deze airco voor wordt gebruikt en hoe erg moet deze verkoeld worden? Kijk naar het koelingsvermogen van de airco, weergegeven in btu. Een mobiele airco 9000 btu is geschikt om middelgrote ruimtes effectief te koelen wanneer dit nodig is. Ben je van plan om grotere ruimtes te koelen waar dit nodig is? Een mobiele airco 12000 btu is dan geschikt voor jou.

Het enige wat een mobiele airco nodig heeft is een stopcontact en een plek om de hete lucht af te voeren. Daarnaast werkt de airco het beste als geen enkel ander apparaat de ruimte extra verhit, of zo min mogelijk. Een warme bouwplek verkoelen in de zomer zorgt ervoor dat je werknemers comfortabeler kunnen werken. Je hoeft de airco simpel in de truck te laden of achter in een auto en te plaatsen op de plek waar deze nodig is. Zo kan je overal genieten van een comfortabele werkomgeving!

Mobiele airco’s van kwaliteit

Een mobiele airco met een hoog energielabel zorgt ervoor dat je niet te veel energie nodig hebt om een ruimte koud te houden. Kies ervoor om een mobiele airco aan te schaffen gemaakt voor de ruimtes waar in je werkt omdat de airco anders te veel energie verbruikt. De mobiele airco is erg stil en draagt dus niet bij aan de geluidsoverlast van een actieve bouwplek of veroorzaakt niet onnodig geluid wanneer concentratie vereist is.

De mobiele airco kan ingesteld worden met een ingebouwde timer voor wanneer de bouw actief is zodat je altijd kan genieten van een koele ruimte en niet vergeet de airco uit te zetten. In de bouw kan je comfortabel werken met een mobiele airco en zo het werkproces versnellen op warme zomerdagen. Daarnaast is het ook beter voor je werknemers. Bekijk snel de verschillende opties van mobiele airco’s en geniet overal van een koele ruimte.

Mobiele-airco.nl
www.mobiele-airco.nl