Snel en eenvoudig berekenen hoeveel dakisolatie nodig is

Artikel delen

Een nieuwe tool rekent op een eenvoudige wijze uit hoeveel isolatiemateriaal en welke toebehoren er nodig zijn voor het dak van een nieuwbouwwoning. Deze tool, die te raadplegen is op www.dakisolatieberekenen.nl, is speciaal ontworpen voor rechte dakvlakken zoals zadel- of lessenaarsdaken.

De tool werkt met het invullen van slechts een aantal waarden: Rc-waarde, oppervlakte en het aantal oplegpunten. Allereerst vult u de gewenste Rc-waarde in en vervolgens de oppervlakte van een dakvlak en het aantal oplegpunten. Hieruit volgt direct een overzicht met het aantal dakelementen, schroeven en luchtdichte toebehoren. U kunt er ook voor kiezen om dit overzicht per e-mail te ontvangen.

De tool maakt het voor verwerkers, bouwmaterialenhandelaren en particulieren mogelijk om snel een inschatting te maken van de benodigdheden om een hellend dak te isoleren.

Kingspan Unidek

www.dakisolatieberekenen.nl