Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook gereedschap testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook de nieuwe 18 Volt accu-invalcirkelzaag van Metabo testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag de accu-invalcirkelzaag testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met het aangeboden gereedschap en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van. De geselecteerde tester mag de accu-invalcirkelzaag na afloop houden!

man met zaagmachine

zaagmachine
De nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag KT 18 LTX 66 BL is een echte aanvulling op het uitgebreid assortiment elektrisch gereedschap van Metabo. Deze accu-cirkelzaag heeft een zaagdiepte tot wel 66 millimeter, maar wel met dezelfde grootte als een normale cirkelzaag van 55 millimeter. De machine is voorzien van de allernieuwste brushless-motor en heeft maar één accu-pack nodig. Met een LiHD-accu van 8.0 Ah zaagt hij meer dan 100 meter in spaanplaat van 19 mm dik.
De bevestiging op de geleiderail kan spelingvrij worden ingesteld. Daarbij is hij compatibel met het ‘FS’ geleiderailsysteem van Metabo en vele andere gangbare railsystemen op de markt. Op de grote schaal kan de gebruiker de zaagdiepte op de millimeter nauwkeurig instellen. De hoekinstelling heeft stops bij 0 en 45 graden. Voor exacte overgangen tussen de werkstukken kan het zwenkbereik tot -1 c.q. +46 graden worden uitgebreid.
Voor optimale netheid kan een stofzuiger worden aangesloten, bijvoorbeeld de nieuwe Metabo accu-alleszuiger ASR 36-18 BL 25 M SC. Dankzij het CordlessControl-systeem start deze automatische, zodra de zaag in gebruik wordt genomen. Of het nu gaat om uitsparingen in aanrechtbladen, het zagen van platen bij verbouwingen of dilatatie- en schaduwvoegen: de nieuwe 18 Volt accu-invalcirkelzaag is ideaal voor professionals in de bouw en renovatie, zoals timmerlieden, vloerenleggers, maar ook heel geschikt voor standbouwers en winkelinrichters.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je deze machine testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Metabo accu-invalcirkelzaag.

BouwTotaal