In de spotlight

Producten
Artikel delen

Duurzame, efficiënte en op maat gemaakte stalen dakpanplaten en rabatplaten

Welke stalen beplating is het best passend bij mijn project? En is het mogelijk om een traditionele uitstraling te combineren met alle gemakken van deze tijd?

Dakpanplaten hebben de uitstraling van een traditionele dakpan en toch de gemakken van een profielplaat. Denk dan bijvoorbeeld aan het lichte gewicht, de stormbestendigheid, het eenvoudig monteren en de langere levensduur. Het is dan ook deze opmerkelijk lange levensduur, die onze stalen dakpanplaat onderscheidt van andere vormen van dakbedekking.
Op dit moment hebben we een tweetal coatings op voorraad (HPS Ultra 200μm en 35μm Granite Deep Mat), die beide leverbaar zijn in diverse kleuren.
Wij leveren enkel maatwerk, waardoor panlengtes van zowel 325mm en 350mm mogelijk zijn. Dat geldt overigens ook voor de lengtes van de dakpanplaten, deze zijn beschikbaar van 800 tot en met 6.000 mm.

dakpanplaat

Rabatplaten bekend als potdekselprofiel

Daarnaast produceren we ook rabatplaten. Het profiel wat bekend is als ‘potdekselprofiel’ is bijna niet van echt te onderscheiden. Dit product is zelfs leverbaar in een speciaal houtnerfmotief in de kleuren Juniper Green, Black (Matt) en Hamlet. Daarbij wordt tien jaar garantie geboden op de coating.
Gevelbeplating wordt gemaakt van hoogwaardig staal met een sterke coating zodat het wind- en weerbestendig is. Daarbij zijn de rabatplaten in lengtes tot 8.000mm te verkrijgen.

rabatplaat

rabat gebouw

Productie op maat

Alle platen die geproduceerd worden bij Delft Profielen zijn zowel geschikt voor bedrijfsgebouwen als voor agrarische gebouwen. Door de ruime keuze in profileringen en kleuren is de uitstraling van het pand in grote mate naar eigen wens aan te passen.
Bij Delft Profielen produceren we onze profielplaten volgens de laatste normen voor veiligheid, duurzaamheid en efficiency. Dak- en gevelplaten zijn in zeer lange lengtes te bestellen zodat er naadloos gemonteerd kan worden. Alle producten worden op bestelling gemaakt en in eigen productie vervaardigd.
Indien gewenst leveren wij de op maat gemaakte platen op de afgesproken tijd op locatie.

Trapeziumprofiel en golfprofilering

Behalve de dakpanplaten en rabatplaten kunt u bij ons ook terecht voor de vertrouwde golfprofilering en het trapezium profiel.
Heeft u een project waarbij onze profielplaten een mooie oplossing zijn? We
nemen graag de mogelijkheden met u door. Neemt u gerust een kijkje op www.delftprofielen.nl of neem contact op via info@delftprofielen.nl / 0416-567411.

Beeldmateriaal: Delft Profielen en Hardeman|van Harten

BouwTotaal