Bestelwagen met op maat gemaakte in- en opbouwoplossingen

Artikel delen

De Mercedes-Benz Vito bewijst zich al een kwart eeuw in de grond-, weg- en waterbouw als een bewezen specialist met sterke punten als veelzijdigheid, flexibiliteit en een evenwichtige prijs-prestatieverhouding. De inmiddels vierde generatie van de best(s)eller is recent vernieuwd en heeft nu een line-up van vijf efficiënte viercilinder dieselmotoren met een vermogen tot maximaal 174 kW/237 pk en een 100% elektrische variant, de eVito.

busje

25 jaar Mercedes-Benz Vito

Voorbeelden van recente upgrades zijn de hightech infotainmentsystemen, de automatische 9G-Tronic transmissie en een groot aantal nieuwe veiligheids- en rijassistentiesystemen. En met de nieuwste connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO hebben ondernemers belangrijke informatie en praktische functies van hun Vito altijd bij de hand om zo het alledaagse werk eenvoudiger en efficiënter te maken.
Mercedes-Benz onderscheidt zich in de branche door als geen ander te weten waar bouwondernemers écht naar op zoek zijn in een bestelwagen. Bovenop het brede gamma van uitvoeringen biedt het merk dan ook een groot aantal op maat gemaakte inbouwoplossingen. Dankzij de samenwerking met de gecertificeerde Mercedes-Benz VanPartners is er voor elke behoefte een Vito met maatwerkoplossingen.

Een partnership met Mercedes-Benz gaat verder dan alleen het leveren van gespecialiseerde bestelwagens. Als mobiliteitspartners helpen de professionals van de Mercedes-Benz Van ProCenters ook bij service- en financieringsvormen op maat. En bij onderhoud of pech staan de dienstverleners van MobiloVan 24/7 klaar om te helpen, zodat het werk op de bouwplaats altijd door kan gaan.

Mercedes-Benz
www.mercedes-benz.nl/vans