Bussen waarop je kunt bouwen

Artikel delen

Bestelbus.nl, onderdeel van Kleyn Group, heeft de grootste voorraad bestelbussen in Nederland en is bovendien merkonafhankelijk. Door de samenwerking met leasemaatschappij DTC is het ook mogelijk voor een vast bedrag in de maand een bedrijfswagen te rijden. Wil je financieren of leasen? Het kan allebei, ook voor starters en zzp-ers.

voorraad bedrijfsbussen

Er is volop keuze uit een wisselende voorraad van meer dan 500 gebruikte bedrijfswagens. Wekelijks worden er 150 bedrijfswagens aan de voorraad toegevoegd, dit betekent dagelijks nieuwe voorraad van zo’n 30 jonge bestelbussen. Er is dan ook meer dan genoeg keuze in alle merken & prijsklassen en dat al meer dan 100 jaar!

One stop shopping

Bestelbus.nl neemt alles voor je uit handen. Als jij daarvoor kiest natuurlijk. Van onderhoud, APK, wassen, poetsen tot aan tenaamstelling van het voertuig. Ieder voertuig dat binnenkomt krijgt een TÜV Nord technische keuring. Ieder voertuig dat wordt afgeleverd, is dan ook TÜV gecertificeerd. En afleveren is met de thuisbezorgservice van bestelbus.nl mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Voorraad bedrijfswagens

Benieuwd naar de voorraad? Kijk dan op de website.

Bestelbus.nl
www.bestelbus.nl