In de spotlight

Producten
Artikel delen

Veel meer dan alleen een ultralichte bedrijfswageninrichting

Bott vario3 valt vooral op omdat het zoveel meer is dan alleen een ultra-lichtgewicht bedrijfswagenin-richting. De innovatieve bedrijfswageninrichting, een volledig nieuwe ontwikkeling, biedt vakmensen en servicetechnici perfecte opties voor het opbergen van materialen en gereedschappen. Bott heeft ook nieuw ontwikkelde praktische elementen geïntegreerd voor een snelle en gemakkelijke ladingbeveili-ging.

bus met inrichting

Lichter dan ooit

Het lage gewicht van bott vario3 bespaart veel brandstof. Met de nieuwe constructiemethode zijn de ontwikkelaars van Bott erin geslaagd om de aluminium bestelwagen inrichting nog lichter te maken dan de vorige generatie.
Om de nieuwe bedrijfswageninrichting stabiel en veilig in te bouwen heeft Bott speciale en innovatieve aluminium profielen ontwikkeld. Deze uitvoerig gefabriceerde profielen hebben een positieve invloed op het gedrag van de inrichting bij een aanrijding van achteren: ze buigen mee, zonder hun vorm te verlie-zen en zijn bestand tegen sterke schokken. Bott zorgt daarom voor optimale bestuurder en passagiers-veiligheid ondanks het lage gewicht van de inrichting.

man bij busVariabeler dan ooit

De nieuwe afmetingen van het bott vario3 systeem voor bedrijfswageninrichtingen, bieden nog meer variabiliteit als het gaat om het opbergen van gereedschappen. Met ieder ontwerp kan Bott rekening houden met het vervoeren van bijvoorbeeld pallets, hier laten we de inrichting dan ook “inspringen” om eenvoudig te kunnen laden of lossen.Bott vario3 maakt indruk met veel nieuwe slimme oplossingen. De belangrijkste hiervan is het volledig compatibele Systainer³ koffersysteem. Het is ontwikkeld door Bott in samenwerking met zijn partners Festool en TANOS om het dagelijkse werk van professionele gebruikers nog eenvoudiger te maken. Met de Systainer³ kunnen alle machines, gereedschappen en materialen perfect worden Met het standaard transportsysteem Systainer³ kan alles netjes, perfect georganiseerd en veilig worden opgeborgen, zowel in de werkplaats als in de bedrijfswagen op locatie. Het Systainer³ gamma wordt aangevuld met veel verschillende transportopties en mobiele werkbanken. Het Systainer³ koffersysteem is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes en zes verschillende hoogtes. Met het T-Loc sluitsysteem kunnen alle Systainer³ binnen enkele seconden met elkaar worden verbonden.

 

Veiligheid

Om veilig de weg op te kunnen moet de inrichting wel op een degelijke wijze gemonteerd zijn.
Mocht een inrichting namelijk niet op deugdelijke wijze gemonteerd zijn, dan schiet het zijn doel voorbij en vervoert u in principe een losliggende lading die met een aanrijding of bij het verkeerd beladen zomaar los kan schieten, met alle gevolgen van dien. Om dit alles te voorkomen werkt Bott Nederland als enige bedrijfswageninrichter in Nederland met gecertificeerde inbouw partners. Deze Servicepartners zijn allen door de fabrikant (Bott Duitsland) gecertificeerde inbouwstations en zijn dan ook door de fabriek opgeleid tot volwaardige inbouwspecialisten en bouwen de bedrijfswagen-inrichting op een juiste wijze in. De juiste wijze is namelijk de wijze waarop de inrichting was inge-bouwd tijdens de diverse keuringen en botsproeven. Door deze werkwijze kunnen wij een veilige inbouw garanderen en is de bedrijfswageninrichting over bouwen van bedrijfsauto naar bedrijfsau-to.

www.bott.nl

BouwTotaal