Brandwerend glas van klein naar groot tot extra groot

Artikel delen

Voor alle mogelijke toepassingen brandwerend glas heeft AGC Pyrobel een adequate oplossing in huis. Van klein naar groot tot extra groot met Pyrobel-T. Heeft u aanvullende eisen voor letsel- en doorvalveiligheid, inbraakwering of geluidswering? In modelvorm of isolatieglas?

Al uw behoefte aan transparante brandwerende voorzieningen kunnen met producten van AGC Pyrobel worden opgelost. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kan Pyrobel worden toegepast. Al ruim 40 jaar ervaring met brandwerende beglazing, ontwikkeld vanuit de Benelux, is Pyrobel de meest geteste brandwerende beglazing in zijn soort. Door de unieke basis van ongehard glas is het ongeëvenaard vlak en snel produceerbaar.

Vanwege deze eigenschappen is het ook ideaal als basis voor de vervanging van ouderwets draadglas, die niet aan de huidige eisen voldoet, door oplossingen die niet vertekenen en veilig zijn in alle benodigde aspecten. Hiermee geeft het tevens een upgrade aan het imago van uw gebouw. Op de onlangs vernieuwde website AGC-Pyrobel kunt u ook zonder inlog al veel gegevens vinden.

AGC Pyrobel

agc-pyrobel.com