Transferro lanceert nieuwe huisstijl

Artikel delen

Zwolle – Transferro meet zichzelf een nieuwe ‘jas’ aan en lanceert met trots de nieuwe huisstijl, inclusief geheel vernieuwd logo én website.

 

mensen

Directeur Arap-John Tigchelaar: “We zijn één samenwerkende club waarin transparantie, gelijkwaardigheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En dat alles met een persoonlijke touch.”

Deze waarden vormden de basis bij de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl. In het nieuwe logo komt honingraatstructuur terug. De gedachte hierachter is dat deze bouwvorm één van de sterkste verbindingen is, afkomstig uit de natuur. De zeshoekige vorm van de bijenraatcellen is daarnaast oneindig koppelbaar, wat symbool staat voor de samenwerking met Transferro-leden en leveranciers. “Ieder individu doet er toe en maakt onderdeel uit van onze club. Daar zijn we trots op en dat stralen we graag uit”, aldus Bianca van Assen (Marketing Manager bij Transferro). “Bijen zijn ook nog eens échte samenwerkers. De honingraat is dan ook dé perfecte visualisatie voor een organisatie zoals Transferro.”

Ook de ondertitel in het logo verandert naar “Partner voor bouw en industrie”, wat het aspect van de transparante samenwerking en de gezamenlijke inkoop, verkoop en marketing benadrukt.
Tot in het kleinste detail wordt binnen Transferro de nieuwe huisstijl geïntegreerd. Van briefpapier en banieren, tot aan deurmatten en kantoormuren, overal prijkt het fonkelnieuwe Transferro-logo.

Transferro
https://transferro.com/