Pleisters en plamuren voor de vakman

Artikel delen

Toupret, fabrikant van pleisters en plamuren voor de vakman en familiale onderneming sinds 1938 met 7 filialen en 7 productiesites in Europa onderging tijdens de spannende periode van pandemie een metamorfose. Een 6de productiesite nabij Parijs en een 7de productiesite in Polen brengen de productiecapaciteit boven de 100 000 ton per jaar.

verpakking

Zo werd niet alleen het logo met de slagzin onder handen genomen maar ook alle verpakkingen kregen een nieuwe en duidelijkere look. De communicatie in kleuren is reeds vele decennia gebruikelijk en wordt met deze nieuwe look nog verder door gevoerd ! Toupret maakt nu onderscheid in het toepassingsgebied van de producten, zo kennen we projectkwaliteiten (grijs-grijs), de standaardkwaliteiten (grijs-zwart) en de uitzonderlijke top-kwaliteit producten (zwart-zwart)

Toupret, de keuze van de vakman, heeft voor elke klus een gepaste oplossing. Of het nu gaat om het gewone Binnenvulmiddel (ROOD & Grijs-Zwart) of de snel overschilderbare TX 110 (ROOD & Zwart-Zwart), Toupret doet wat het belooft.

Daarenboven worden de plamuurpoeders in emmertjes (5kg) voortaan afgevuld met 5 afzonderlijke zakjes van 1 kg waardoor er minder verspilling is op het project, men steeds de juiste hoeveelheid aanmaakt en er zo gewerkt wordt aan een meer milieuvriendelijke aanpak !

Naast deze ontwikkeling heeft Toupret ook geïnvesteerd in zijn technisch team en zijn wij verheugd dat Hans Demeulenaere u kan bijstaan in het opstarten van uw project, in het om- of bijscholen van uw medewerkers of in het voorschrijven van adviezen, begeleiden en opvolgen van grote projecten.

Hans is bereikbaar via: tech.benelux@toupret.com

Toupret
www.toupret.com