Hoogwaardige kitten in kleur maken tegelwerk helemaal af

Artikel delen

Samen met het voegwerk vormt een strakke kitvoeg de finishing touch van een mooi stukje tegelwerk. Zeker als de kleur van die kit ook nog eens matcht met de kleur van de voeg. Daarom levert Forbo Eurocol hoogwaardige siliconenkitten in kleur, naast een grijze tweecomponentenkit en een handige afwerkspray om kitvoegen mee af te strijken

kitten

Naast hoogwaardige tegellijmen en voegmiddelen biedt Forbo Eurocol de tegelzetter alles wat hij nodig heeft, zoals reparatiemortels, kimband, coatings, primers en egaliseermiddelen. Eurocol-kitten zijn van dezelfde hoge kwaliteit en maken het Waterdicht Tegelwerk Systeem van Forbo Eurocol compleet.

Gegarandeerd waterdicht

880 Euroseal Silicone is een eersteklas siliconenkit. Leverbaar in transparant plus tien kleuren, perfect passend bij de Eurocol-voegkleuren. De prettig verwerkbare kitten dichten duurzaam elastisch af en hechten uitstekend op de meeste materialen en ondergronden, binnen en buiten. De kitvoeg vangt beweging op tot wel 25% van de voegbreedte en draagt zo belangrijk bij aan de gegarandeerde waterdichtheid. De 880 is geurarm, zuurvrij, niet-corrosief en dankzij het EC 1PLUS-keurmerk geschikt voor BREEAM-projecten. Project- en woninginrichters gebruiken de kit in transparant grijs (trijs) ook voor de afwerking van linoleum- en pvc-vloeren.

Heavy duty

Forbo Eurocol heeft ook de grijze tweecomponentenkit 881 Euroseal Epoxy in het assortiment. Ideaal voor de afdichting van kritische aansluitingen, zoals een douchedrain of afvoerput. Met zijn tweecomponentenmix-spuitmond kan hij met een standaard kitspuit worden verwerkt. Tot slot is er de 886 Euroseal Finisher voor het afstrijken van de kitvoeg. Een kant-en-klare afwerkspray in handige spuitflacon om de kitvoeg met de vinger of afwerkspatel in één beweging mooi strak af te werken.

Forbo Eurocol Nederland B.V.
www.eurocol.nl/hoogwaardigekitten