Egalisatie en fraaie betonlook-vloer in één

Artikel delen

Vloeren met een industriële uitstraling zijn populair. Zag je betonlook-vloeren eerst vooral in winkels, showrooms, kantoren en werkruimten verschijnen, steeds vaker kiezen ook particulieren voor zo’n moderne vloerafwerking thuis. Met FloorColouring sla je twee vliegen in één klap. De klant krijgt een perfect geëgaliseerde vloer, die gelijk in de gewenste kleur wordt uitgevoerd. Direct klaar voor de bijpassende inrichting.

vloerFloorColouring is te gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatie. De klant heeft de keuze uit drie moderne tinten: White, Soft Black en Brown. Deze kunnen in drie verschillende intensiteiten worden uitgevoerd, afhankelijk van de wensen. En omdat de hand van de vakman met de slagen in het werk het eindresultaat bepaalt, is elke FloorColouring-vloer uniek, met de uitstraling die door de klant vooraf is gekozen.

FloorColouring is een vloerafwerkingssysteem op basis van een Eurocol-egalisatiemiddel, in combinatie met het pigmentatiepoeder 390 FloorColouring, verkrijgbaar in de drie genoemde kleuren. Hiermee is FloorColouring geschikt voor cementgebonden én gipsgebonden ondergronden. Met egalisatiemiddel 990 Europlan Direct voor beton en cement en de 920 Europlan Alphy voor anhydrietvloeren. De in 2019 geïntroduceerde 924 Europlan Hybrid kan op beide ondergronden worden toegepast.

De boodschap van Forbo Eurocol is helder: wie kan egaliseren, creëert met FloorColouring een unieke vloerafwerking voor elk interieur. Vooraf het gekozen pigmentatiepoeder bijmengen in de gewenste kleurintensiteit en als vanzelf ontstaat een strakke, moderne vloer in fraaie betonlook. Deze hoeft hierna alleen nog te worden afgelakt met 301 BaseSealer en 311 TopCoat voor een fraai mat eindresultaat.

Forbo Eurocol Nederland B.V.
www.forbo.com/eurocol/nl-nl / www.eurocol.nl/floorcolouring