Grote voorraad in professionele zaagbladen helpt vakman

Artikel delen

Voor je werkzaamheden wil je kunnen beschikken over de meest geschikte zaagbladen. Dat betekent ook niet misgrijpen omdat het juiste type (even) niet beschikbaar is bij de leverancier. Qblades, leverancier van professionele zaagbladen in een uitstekende prijskwaliteitverhouding, hecht veel waarde aan snelle levering en voert standaard een zeer grote voorraad van alle typen zaagbladen.

Benjamin Graef: “In deze coronatijd zie je her en der tekorten ontstaan als gevolg van achtergebleven staallevering en productieachterstanden bij fabrikanten van tools. Dan bewijst onze filosofie van een grote voorraad zich dubbel en dwars. Bestel je vandaag, dan heb je morgen je zaagbladen in huis.”

qblades zaagbladenQblades levert altijd een hoogwaardige kwaliteit (multitool) zaagbladen. “Wij hebben goede afspraken over de leveringen, zodat we geen nee hoeven te verkopen richting onze afnemers. Je kunt natuurlijk als leverancier heel ‘lean en green’ een minimale voorraad houden, maar dan breng je wel het werk van de vakman op de bouwplaats in gevaar. Wij kijken juist ver vooruit en hebben nu al tot medio volgend jaar onze voorraad georganiseerd. Zo heb je oog voor de klant die altijd op je moet kunnen rekenen. Dat zit in het DNA van Qblades. De vakman kan bij ons vertrouwen een snelle levering van betrouwbare kwaliteit zaagbladen met een robuuste vertanding voor een reële prijs.”

Dankzij de voorraad en snelle levering heeft Qblades in deze coronatijd naast de vaste klanten veel nieuwe afnemers mogen verwelkomen. Benjamin Graef: “Ook zij hebben onze producten en service leren kennen. Ze krijgen meer zaagmeters voor hun geld. Kijk op onze website voor het brede assortiment.”

Qblades
www.qblades.nl