Nieuwe recipro- en decoupeerzaagbladen

Artikel delen

Als uitbreiding van het bestaande assortiment, introduceert Qblades deze maand een serie nieuwe decoupeer- en reciprozaagbladen. Aan deze assortimentsverbreding ging een twee jaar durend voorbereidingstraject vooraf. De nieuwe decoupeer- en reciprozaagbladen bieden volgens de producent dezelfde hoogwaardige kwaliteit als hun voorgangers. Bovendien zijn de nieuwe zaagbladen duurzaam verpakt zonder gebruik van plastic.

Zaagblad wat door een buis heen gaat.

Kwaliteit gewaarborgd

De afgelopen twee jaar hebben productontwikkelaars van Qblades intensieve tests uitgevoerd om te zorgen dat het nieuwe assortiment voldoet aan de hoogste hedendaagse kwaliteitseisen. Na een zorgvuldige selectie en overweging heeft Qblades gekozen voor zaagbladen die een betrouwbare kwaliteit bieden en die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de gebruikers van de zaagbladen.

Qblades levert na de uitbreiding van het assortiment niet minder dan 60 verschillende decoupeer- en reciprozaagbladen. Dit assortiment bevat zaagbladen voor hout, hout met spijkers, hout/metaal, metaal en zelfs holle steen. De zaagbladen zijn, door hun universele aansluiting, geschikt voor alle professionele merken decoupeer- en reciprozagen.

Plasticvrije verpakking

Plasticvrije verpakking zaagbladenNaast een hoogwaardige kwaliteit en breed assortiment onderscheidt Qblades zich door zijn inzet voor milieuvriendelijkheid. In een tijd waarin volgens de producent veel merken nog steeds kiezen voor harde plastic verpakkingen, stapt Qblades bewust over naar kartonnen verpakkingen voor hun zaagbladen.

De verduurzamingsambitie van Qblades gaat echter verder dan alleen de keuze voor kartonnen verpakkingen. Een stap verder in duurzaamheid is gezet door te kiezen voor het printen op aanvraag in plaats van het standaard bestellen van grote aantallen. Een maatregel waardoor overtollig afval geminimaliseerd wordt en er efficiënter omgegaan kan worden met grondstoffen.

Efficiënte bevoorrading

Qblades zaagbladen zijn verkrijgbaar via de ijzerwarenhandel, bouwmaterialenhandel en technische groothandel. Deze dealers houden ruime voorraden aan en Qblades garandeert een snelle bevoorrading van het dealernetwerk. Deze strategie die waarborgt dat professionals altijd kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van hoogwaardige Qblades zaagbladen voor hun projecten.

Qblades
www.qblades.nl