Wegwijs in ruim assortiment potdekselschroeven

Artikel delen

Schroeven-online biedt een breed assortiment potdekselschroeven. “We voeren zo’n 40 verschillende typen tegen aantrekkelijk prijzen,” verzekert Stefan Heijink van schroeven-online. “Daaronder extra geharde exemplaren zodat de schroeven perfect zijn aan te brengen, zonder te breken, zeker als het om hardhout gaat. Daarnaast typen potdekselschroeven voor houttypen als grenen, vuren en Douglas. Vergeet niet de zwarte schroeven voor de geliefde zwarte schuttingdelen en schuren. De keuze voor het juiste type potdekselschroef is via onze webshop goed te maken en bij vragen staan wij altijd telefonisch klaar.”

potdekselschroef

Potdekselschroeven zijn ideaal voor het aanbrengen van rabat- en potdekselplanken, Zweedse rabatdelen en overige schuttingplanken. Daarmee zijn schuttingen en gevels van schuren en tuinhuizen makkelijk, hoogwaardig en duurzaam te monteren. Binnen het assortiment van schroeven-online vindt men de merken DYNAPLUS, SPAX en het Eigen Merk, dat prijstechnisch zeer voordelige keuzes biedt. “Dit laatste uiteraard nog steeds in een prima kwaliteit, want we hechten eraan dat de klus goed kan worden geklaard. Je moet prettig en resultaatgericht kunnen werken met het meest geschikte materiaal.”

Binnen de drie merken zijn potdekselschroeven in vele diktes, lengtes, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Heijink: “Of je nu roestvrijstalen of verzinkte schroeven, zwarte of goudkleurige of extra korte of juist extra lange potdekselschroeven nodig hebt, wij kunnen je helpen. En altijd geldt: voor 11.30 uur besteld = vanavond in huis.”

Van het merk DYNAPLUS zijn 11 typen leverbaar, van SPAX zijn dat er 9 en van het Eigen Merk liefst 19 typen. “Iedereen is bij ons aan het juiste adres voor potdekselschroeven en tientallen andere soorten schroeven.”

Schroeven Online B.V.
www.schroeven-online.nl