Potdekselschroeven: dé schroef voor het monteren van rabat- en potdekselplanken.

Artikel delen

Bij buitenklussen worden vaak de RVS vlonderschroeven, AR- Coating schroeven of tellerkopschroeven toegepast. Denk hierbij aan een veranda of vlonderterras bouwen. Maar tegenwoordig zijn er de potdekselschroeven.

De potdekselschroeven zijn er speciaal voor het monteren van rabat- en potdekselplanken. Maar kunnen ook gemakkelijk gebruikt worden bij overige schuttingplanken of zweeds rabat.

Een van de voordelen is dat een potdekselschroef beschikt over een zwarte kop, waardoor hij nauwelijks zichtbaar is in zwarte én donkere schuttingen. Verder zijn onze potdekselschroeven van hoogwaardige kwaliteit en van roestvrij staal (RVS-410). De hardste in zijn soort. Daarom zijn deze schroeven ideaal voor buiten- en tuinklussen zoals het plaatsen van schuttingen in een tuin. Maar ook perfect voor het bouwen van een veranda, dakterrassen en tuinhuizen.

Deze type schroef beschikt dus eigenlijk over dezelfde eigenschappen als de vlonderschroef, maar is voorzien van een zwarte kop (poedercoat) en multi-functioneel.

Nieuwsgierig? Bekijk dan direct onze populaire potdekselschroeven op onze webshop en ontdek nog veel meer schroeven van hoge kwaliteit.