Isoproof FR toepassen als luchtdichting bij vloeren en gevels waarbij brandklasse B gewenst is

Artikel delen

Isoproof FR (Fire Resistance) is een watergedragen, gebruiksklare coating op basis van zelfvernettende acrylaat dispersie, die na aanbrengen met een airless spuitapparatuur, droogt tot een duurzaam, weerbestendig, flexibel, waterdicht, luchtdicht en dampopen membraan met brandklasse B eigenschappen (EN13501). Voorzien van CE-markering.

Producteigenschappen:

  • hoge scheuroverbruggingseigenschappen
  • Zelfverdichtend, zelf reinigend
  • Re-alkaliniserend voor gecarbonateerd beton
  • Carbonatatie-remmend
  • Minimale water- en chloride-indringing
  • UV-resistent
  • VOC-vrij
  • Ademend, laat vocht uit de ondergrond verdampen
  • Algen resistent

Isoproof FR kan zelf aangebracht worden met de juiste airless spuitapparatuur, maar het advies is dit vakkundig te laten doen door Innofix (werkmaatschappij van Hakron). Innofix is VCA-gecertificeerd en de vakmensen volgen regelmatig producttrainingen waardoor de kwaliteit van applicaties gewaarborgd blijft.

Download op www.hakron.nl het productblad (PIB Isoproof FR versie 1.0_november 2021).

Hakron Nederland B.V.
www.hakron.nl