Van veilinghuis naar marktplaats voor inzichten, services en verkoop

Artikel delen

Velen kennen Ritchie Bros. voornamelijk van de grootschalige materieelveilingen die al jaren in onder andere Moerdijk (Noord-Brabant) gehouden worden. De afgelopen jaren is het bedrijf haar diensten flink gaan uitbreiden en helpt bedrijven in de bouwsector aan veel meer.

Banner

Denk dan aan markt- en materieelinzichten, fleet management software, webshops, financiering, transport en nog veel meer. Naast de veilingen van Ritchie Bros. is ook haar online marktplaats Marketplace-E een populair platform geworden. En zelfs gebruiken steeds meer bedrijven Ritchie Bros. ook tijdens de gebruikscyclus van hun machines. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de slimme onderdelenwebsite van dochterbedrijf SmartEquip en Ritchie Bros. Asset Solutions, wat door verhuurbedrijven en dealers gebruikt wordt om overzicht te houden van de vloot en marktprijzen van materieel vast te stellen.

Waarom Ritchie Bros. bezoeken op Bauma?

Op Bauma zal Ritchie Bros. te vinden zijn op stand B5.402. Maak kennis met het Ritchie Bros. team en kom kijken naar de diverse workshops en expert panels. Meer weten? Ontdek hier alle redenen om Ritchie Bros. te bezoeken op bauma.