Wintereditie InterDynamics actiekrant is uit

Artikel delen

De nieuwe InterDynamics actiekrant Winter 2022/2023 van A.S.F. Fischer is verschenen. Met daarin, naast de vertrouwde krachtige diamantschijven, veel nieuwe varianten voor de verschillende materiaaltoepassingen beton, tegels, metalen en universeel. Ook is er met de InterDynamics Multi Tool zaagbladen aandacht voor nieuw assortiment.

grinder isolated on white background

De diverse boren voor wand- en vloertegels, gewapend beton en andere harde steensoorten staan ook in de actiekrant, net als de Tilemaster werktafel. Deze werktafel is al vele jaren een succes onder professionals en is in slechts vijf seconden op te bouwen. De vele andere hulpmiddelen bij het boren, zagen, snijden en tegelwerk in het assortiment van A.S.F. Fischer zijn opgenomen in de actiekrant.

Nieuw in het assortiment en binnenkort verkrijgbaar zijn de InterDynamics Multi Tool zaagbladen, met keuze uit onder meer bimetalen bladen, houtsnijmessen en diamant getipte bladen. In de actiekrant staat op pagina 9 de Tile Power Premium vermeld, het extra dunne diamant zaagblad voor nat- en droogzagen.

High End Metaalschijf

De High End Metaalschijf, eveneens in de actiekrant opgenomen, is leverbaar in diameters 125 / 180 / 230mm (asgat 22,23) en heeft het oSA keurmerk. Dit is een wereldwijd beschermd label voor de hoogste geteste veiligheid van snij- en sluipgereedschap.
Deze doorslijpschijf gaat tot 50 x langer mee dan de traditionele doorslijpschijf. Met behoud van vorm en snelheid, betere hitte afvoer, minder vonken, extra dun, minder afval.

A.S.F. Fischer
www.asf-fischer.nl