In de spotlight

Producten
Artikel delen

Accu-power: werkcomfort en efficiëntie

Spijkerapparaten op perslucht of gaspatronen zijn effectief, maar verminderen tegelijkertijd het werkcomfort en de efficiëntie en belasten de portemonnee, omdat zowel een compressor als slangen nodig zijn. HiKOKI biedt hier uitkomst met de innovatieve HiKOKI spijkertechnologie: een combinatie van pneumatiek en accu die het beste van twee werelden verenigd.

Accu Duplex spijkerapparaat

De nieuwe NR3675DD is het eerste accu Duplex spijkerapparaat op de markt en een echte revolutie in de bevestigingstechniek.

Bovendien bieden spijkerapparaten op perslucht of gaspatronen de gebruiker vaak niet de vereiste veiligheid – de wirwar aan slangen wordt snel een struikelgevaar en is bijzonder gevaarlijk hoog op het dak. Bovendien moeten de gaspatronen bij deze spijkerapparaten vaak worden vervangen – en elke verandering dwingt de gebruikers om het werk te onderbreken, en daar komen de geur van gas en harde explosiegeluiden tijdens het gebruik nog eens bij. De oplossing: Als snoerloos apparaat zonder gaspatronen of slangen biedt het nieuwe accu spijkerapparaat zowel veiligheid als kostenefficiëntie. Het door HiKOKI ontwikkelde, unieke luchtveer-aandrijvingssysteem (ASDS), dat ook in de NR3675DD is geïntegreerd, heeft geen gaspatronen nodig, wat het onderhoud minimaliseert. Bovendien is er geen regelmatig onderhoud van de verbrandingskamers nodig – dit bespaart extra geld.

Maximale productiviteit

Het nieuwe accu Duplex spijkerapparaat NR3675DD is een echte aanwinst voor het assortiment spijkerappararen van HiKOKI, het is een revolutie voor de bevestigingstechniek over de hele linie. “Ons nieuwe apparaat kan gemakkelijk concurreren met spijkerapparaten met gaspatronen – dit type kan tot 900 spijkers per lading aan”, zegt HiKOKI. De NR3675DD is het eerste spijkerapparaat in zijn soort dat gebruikers een echte productiviteitsverhoging biedt – Duplex-spijkers hoeven niet langer met de hand te worden ingeslagen en schroeven voor tijdelijke bevestiging zijn ook niet nodig. Met dit Duplex spijkerapparaat kunnen betonbekistingen heel eenvoudig worden aangebracht – hier wordt de spijker alleen tot de eerste kop ingeslagen en kan daarna weer met een koevoet worden verwijderd. Dit is ideaal voor betonbekistingen die slechts tijdelijk nodig zijn.

Accu Duplex spijkerapparaat

Het accu Duplex spijkerapparaat NR3675DD is het eerste spijkerapparaat in zijn soort die gebruikers een echte productiviteitsverhoging biedt en is ideaal voor de tijdelijke bevestiging van betonbekistingen.

Het juiste spijkerapparaat voor iedere toepassing

De spijkerapparaten NR1890DBCL en NR1890DBRL met spijkerstrips hebben zich al bewezen in het assortiment van HiKOKI. Nu krijgen ze versterking. Met het nieuwe spijkerapparaat positioneert HiKOKI het  toch al uitgebreide assortiment spijkerapparaten nog beter.

De spijkerapparaten worden overal gebruikt waar houten constructies stabiel moeten worden aangesloten: voor timmerlieden op de bouwplaats, op het dak of in de geprefabriceerde woningbouw. Waar maximale vrijheid, extreme veiligheid en hoog comfort vereist zijn, zijn de accu spijkerapparaten van HiKOKI de juiste keuze.

HiKOKI Power Tools
www.hikoki-powertools.nl

BouwTotaal