Voordelige spouwisolatie

Artikel delen

De prijzen voor bepaalde spouwisolatiematerialen zijn fors gestegen. U heeft dit mogelijk al ondervonden. Het gevolg: grote onzekerheid en lagere marges. Maar dat hoeft niet! IsoBouw kan u een beter alternatief bieden met PolyFortPro.

Het aanbrengen van spouwisolatie

De PolyFortPro isolatieplaten zijn dampopen en eenvoudig te monteren. De messing/groef aansluiting zorgt voor een aaneengesloten isolatieschil. Naden afplakken is overbodig. De randafwerking versnelt ook de montage. De platen kunnen eenvoudig opgestapeld worden waarna ze in één keer te bevestigen zijn.

Use4ReUse retoursysteem reststukken

Verwerkingsrestanten weggooien is zonde, omdat dit gepaard gaat met hoge stortkosten. Ook kunnen deze restanten weer prima hergebruikt worden in nieuwe IsoBouw-producten.

Via haar Use4ReUse service kan IsoBouw restmateriaal ophalen en retourneren naar haar productiebedrijven. Naast minder afval, zorgt dit ook voor een opgeruimde bouwplaats.

Aantoonbaar circulair

De EPS isolatiekern van PolyFortPro is Cradle to Cradle Certified® (brons). Deze certificatie houdt in dat deze EPS geen waarde verliest bij het hergebruik (upcycling). Daarnaast worden Cradle to Cradle Certified producten ook gecontroleerd op de samenstelling van de materialen, gebruik van hernieuwbare energie, duurzaam waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Het certificaat geeft u de garantie dat de EPS isolatie aantoonbaar circulair is.

Tijdelijke kortingsactie

Bij een projectafname van minimaal 200 m2 ontvangt u een kortingscode waarmee u 30% korting krijgt op de gloeibeugel Easy Cutter II van Probouwteam. Deze beugel is een handig hulpmiddel bij het op maat maken van de EPS isolatieplaten. Kijk op de actiepagina voor meer informatie.

Isobouw Systems
www.isobouw.nl