Een optimaal binnenklimaat met warmtewerende raamfolie

Artikel delen

Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Man Protection biedt dé oplossing tijdens de zonnige dagen.

Warmtewerende folie op etalageramen

Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Tijdens de zonnige dagen wordt de aangestraalde warmte geweerd, echter met behoud van het daglicht. Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart op het energieverbruik van de airco. Ook filteren raamfolies ruim 99% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt de folie verkleuring en veroudering van kostbaar interieur.

Maximale warmtewering en hoge lichtdoorlaatbaarheid

Naast de bekende warmtewerende spiegelfolies heeft Man Protection ook nano-keramische folies in het assortiment. Deze unieke duurzame folies bevatten geen metalen, veroorzaken geen corrosie en hebben een minimale reflectie, waardoor het aanzicht van een gebouw nagenoeg niet verandert.

Door een geavanceerde nano-keramische infrarood reducerende technologie blokkeren deze folies selectief de infrarood- en UV-stralen, terwijl ze een hoge lichtdoorlaatbaarheid bieden.

Zonwering met uitstraling

Warmtewerende glasfolies zijn niet uitsluitend functioneel, de meeste geven de gevel tevens een esthetische upgrade. Zo verfraaien ze gebouwen; een mooie glasgevel draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand.

Man Protection B.V. levert een breed assortiment raamfolies voor functionele en esthetische toepassingen, waarbij het glad en strak monteren op ruiten en glaswanden een echt specialisme is.

Man Protection B.V.
www.manprotection.nl