Ontworpen en geproduceerd in Italië: zaagmachines en tegelsnijders voor de professional

Artikel delen

De beste zaagmachines en tegelsnijders voor tegels en keramiek komen al 40 jaar uit Italië! BATTIPAV ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt de belangrijkste onderdelen van de machines zelf, waardoor kwaliteit en nauwkeurigheid worden gegarandeerd. Veeneman, sinds 2023 officieel importeur, brengt de -reeds bekende- machines nu onder de fabrieksnaam Battipav op de markt.

Tegelsnijder

Battipav is de enige producent in de markt die de elektrische motoren van zijn zaagmachines volledig zelf ontwikkelt en vervaardigt. Deze passen perfect in de zaagmachines en dat bevordert de gebruiksvriendelijkheid van de zaagtafel.
Daarnaast heeft het bedrijf vier gepatenteerde systemen ontwikkeld, die toegepast worden in de zaagmachines:
SPRAYSYSTEM (voor koeling diamantzaagblad), FAST LEG (snel en stabiel opstellen), W-DEC (water decanteersysteem voor schoon water) en AxT (waterpompen).
Deze waterpompen worden in eigen fabriek geproduceerd en wereldwijd in vele producten en systemen toegepast.

Battipav heeft voor alle zaagtafels het juiste diamantzaagblad in verschillende kwaliteiten voor diverse toepassingen. De Italiaanse producent kan zich meten met de grote merken tegen concurrerende prijzen.

Battipav tegelsnijders zijn geschikt voor diagonaal of rechte sneden, alle soorten en maten tegels precies en strak gesneden met een professionele tegelsnijder. Verkrijgbaar in diverse modellen, altijd uitgevoerd met een duwend snijsysteem en sledes voorzien van kogellagers, voor perfect glijden en snijden. Sterk, stevig en licht in gewicht. Nieuw geïntroduceerd in 2023, is het topmodel: “SINTESI”. De SINTESI is leverbaar in vier lengtes.

Naast zaagmachines en tegelsnijders zijn er diverse producten die het dragen en positioneren van tegels vergemakkelijkt (grootformaat tot 320×160 cm.)

Veeneman BV
www.veeneman.nl/merk/battipav