Altijd klaar voor elk project

Artikel delen

Profimax, een vooraanstaande bemiddelaar in werknemers en al lang marktleider in gevelbouw, betreedt nu de markt voor bouwvakkers, inclusief UTA-personeel. Met een bewezen staat van dienst en gespecialiseerde aanpak in de gevelbouw, is dit een opwindende ontwikkeling voor de bouwsector.

Stenen metselen

Waarom zou een bouwbedrijf kiezen voor Profimax? Allereerst brengt Profimax een diepgaand begrip van de specifieke vereisten van de bouwsector met zich mee, opgebouwd door jarenlange ervaring. Door deze expertise toe te passen op bouwvakkers, bieden ze de juiste vaardigheden en ervaring voor elk project.

Dakdekken

Daarnaast beschikt Profimax over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en betrouwbare vakmensen, waardoor bouwbedrijven snel toegang hebben tot hoogwaardige arbeidskrachten, waarmee ze flexibel kunnen reageren op projectbehoeften en deadlines. Bovendien neemt Profimax het gedoe weg bij het vinden en inhuren van geschikte bouwvakkers. Met een unieke aanpak waarbij elke bouwvakker wordt beoordeeld aan de hand van een specifieke skillmatrix en kwaliteitscontrole op nieuwe projecten door eigen fieldmanagers, biedt Profimax een naadloze verbinding tussen klant en medewerkers.

Vloerbewerking

Kortom, de uitbreiding van Profimax naar bouwvakkers en UTA-personeel biedt bouwbedrijven een veelbelovende kans om te profiteren van dezelfde kwaliteitsservice en expertise die ze gewend zijn in de gevelbouwsector. Met Profimax kunnen ze rekenen op efficiënte, betrouwbare en deskundige ondersteuning bij het vinden van de juiste bouwvakkers voor hun projecten.

Profimax
www.profimax.nl