Sigma S2U Allure. “De keuze voor lange termijn vastgoedonderhoud”

Artikel delen

Kostenbeheersing. Dáár draait het om bij vastgoedonderhoud. Sigma ontwikkelde S2U Allure: een verf die bestand is tegen de meest extreme weersinvloeden. Sigma garandeert een onderhoudsinterval tot wel 10 jaar. Daarmee verlaagt u de exploitatiekosten van vastgoed aanzienlijk. “De robuustheid en het glans- en kleurbehoud zijn beter dan ooit. Dus kom maar op met dat weer!”, aldus de fabrikant.

Hout optimaal beschermen dankzij het Dual Guard System

Dual Guard System is het bindmiddel dat Sigma S2U Allure zijn lange levensduur geeft en het verbetert de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. Dual Guard System van Sigma Coatings biedt 10 jaar ‘schildervrij’ garantietermijn.

DUBOkeur – Keurmerk voor Duurzaam Bouwen

Sigma S2U Allure is DUBOkeur gecertificeerd. Het bewijst dat een product, grondstof, installatie of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Dit wordt aangetoond aan de hand van een milieukundige levenscyclusanalyse gemaakt door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE), het kennisinstituut voor duurzaam bouwen.

51% biobased bindmiddel

Sigma ziet de noodzaak om haar afhankelijkheid van fossiele bronnen en hiermee haar footprint te verlagen. Daarom voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare
bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased, waardoor het product 30% biobased is.

Naast een Primer is Sigma S2U Allure verkrijgbaar is Satin en Gloss. Kijk voor meer informatie over Sigma S2U Allure en de voorwaarden voor 10 jaar ‘schildervrij’ garantietermijn op sigma.nl

Sigma
www.sigma.nl