Zonwering met uitstraling

Artikel delen

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, zullen materialen sneller verkleuren en kan men last ondervinden van het schitterende zonlicht op bijvoorbeeld beeldschermen.
Man Protection biedt hiervoor een uitstekende oplossing: Een hoogwaardige, warmtewerende raamfolie.

Door de toepassing van warmtewerende folie op de ramen, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot wel 90%. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en lekker koel, met positieve gevolgen voor werkprestaties en -sfeer. Ook bespaart men hiermee op het energieverbruik van de airco. De raamfolies zijn zowel met als zonder spiegelend effect verkrijgbaar in verschillende kleuren en gradaties van warmtewering. Voor de meeste types geldt een garantieperiode van twaalf jaar. De warmtewerende raamfolies zijn tevens leverbaar in combinatie met privacy, lichtwering, inbraakvertraging en veiligheid.

Warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor o.a. woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. De folies zijn het hele jaar werkzaam bij zowel hoog- als laagstaande zon. Daarentegen zijn zonneschermen of screens extra schadegevoelig en moeten onderhouden worden, wat een extra hoge kostenpost met zich meebrengt. Ook worden ze meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is.

Raamfolies verfraaien gebouwen; een pand krijgt een bijzondere uitstraling door bijvoorbeeld gekleurde glasfolie of glasfolie met spiegeleffect aan te laten brengen.
Tevens vergroot men de privacy door een raamfolie te kiezen welke de inkijk van buiten naar binnen vermindert of in zijn geheel wegneemt (one-way vision).

Man Protection is officieel distributeur van LLumar raamfolie, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Man Protection
www.manprotection.nl/bouw